پروفیل چیست و انواع آن

ساخت وبلاگ

پروفیل
پروفیل‌ها در طول‌های مختلف (معمولا ۶ و ۱۲ متری) تولید می‌شوند. قیمت پروفیل با ابعاد سطح مقطع و ضخامت و طول آن ارتباط مستقیم دارد. مهندسان عمران باید قبل از ساخت یک بنا تمام محاسبات نیروی‌های یک سازه را انجام دهند و پروفیل مناسب را انتخاب نمایند. باید استفاده از آن به گونه‌ای باشد که بین ایمنی سازه و هزینه تمام شده ساخت یک بنا تعادل برقرار باشد. همچنین مهندسان به کاربری یک ساختمان و تعداد افرادی که روزانه رفت و ‌آمد دارند دقت می‌کنند. با توجه به کاربرد بالای آن، صنعتگران این حوزه سعی می‌کنند پروفیلی تولید کنند که در برابر انواع حوادث و خوردگی مقاوم باشد. قوطی‌ها به قدری مصارف گوناگون و مختلف دارند که ممکن است ما در روز و در سطح شهر آن را بارها دیده باشیم. پل‌های عابر پیاده و نرده‌های حفاظ در راه‌پله و نرده‌های دیگر خانه و سقف‌های خانه‌های شمال کشور، همه و همه می‌توانند پروفیل باشند.

انواع پروفیل
پروفیل‌ها را می‌توان در همین ابتدای کار به دو دسته عمده تقسیم‌بندی کرد؛ دسته اول پروفیل‌های ساختمانی و دسته دوم پروفیل‌های صنعتی هستند. پروفیل‌های ساختمانی بیشتر در ساخت در و پنجره و نرده کاربرد دارند و پروفیل‌های صنعتی بیشترین کاربردشان در صنایع خودرو است. به همبن دلیل ابتدا به این دو دسته بزرگ می‌پردازیم و سپس شکل‌های مختلف و متریال آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم.


پروفیل ساختمانی
پروفیل صنعتی
پروفیل گالوانیزه
پروفیل کامپوزیتی
قوطی نوع بسته
پروفیل با مقطع HSS
قوطی فولادی نوع باز
پروفیل به شکل Z
 

 

 

تشخیص و تایید استانداردهای انواع پروفیل و قیمت روز پروفیل و سایر آهن آلات باید زیر نظر متخصصین این رشته و تهیه آن از منابع و شرکتهای معتبر صورت گیرد کادر مجرب و متعهد شرکت آهن استیشن میتواند مشاوره ای امین و مطمئن در زمینه خرید این محصولات باشد.

فروشگاه آهن آلات

فروشگاه آهن آلات...
ما را در سایت فروشگاه آهن آلات دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : nakisa ahanstation بازدید : 145 تاريخ : سه شنبه 17 خرداد 1401 ساعت: 13:33